Verantwoord en milieuvriendelijk

Wij maken ‘de longen’ van uw onderneming of
instelling schoon en fris en houden ze in conditie!

Binnen uw bedrijf spelen veiligheid en hygiëne een belangrijke rol. Regelmatig reinigen en onderhoud van installaties zorgen ervoor dat klimaat technische installaties optimaal kunnen blijven functioneren. Mocht er iets mis gaan dan kan dat grote gevolgen hebben voor uw onderneming.

Omdat u altijd moet kunnen vertrouwen op uw installaties kiest u voor VOS CRC (Cleaning, Repair and Care). Wij garanderen een (preventief) verantwoord technisch reinigen, renoveren en conserveren van klimaat technische installaties en drinkwatersystemen. Hiermee dragen wij bij aan een optimaal gezond leef- en werkklimaat op uw kantoor, school, winkel(centrum), ziekenhuis, verzorgingstehuis en in de chemische, petrochemische en food industrie.

De laatste 20 jaar is de markt sterk veranderd. Met name op het gebied van veiligheid, voedselcertificeringen (HACCP, BRC, IFS en GlobalGAP), zorg en gebruiksinstellingen zijn de hygiëne- en milieunormen aanzienlijk aangepast. VOS CRC beschikt over speciaal ontwikkelde reinigings- en conserveringsproducten op milieuvriendelijke (groene) basis. Op deze manier onderscheidt VOS CRC in de markt.

Op deze site maakt u kennis met de werkgebieden van VOS CRC en laten we zien wat wij voor u kunnen betekenen.

TVVL

Onze offertes, bedrijfsbezoeken, eerste kennismaking en eerste analysering van het probleem zijn geheel vrijblijvend en gratis.

Neem direct contact op voor meer informatie »