Kanaalinspectie

VOS CRC lost uw probleem op

In het voortraject van klachten over het binnenmilieu kan een inspectie worden uitgevoerd op het gehele kanalensysteem. Dit geeft duidelijkheid over eventueel te ondernemen stappen. Na deze inspectie hebben we voldoende gegevens om een effectief traject uit te zetten. Daarna volgt een aanbesteding en bestekomschrijving.

De inspectie wordt uitgevoerd door middel van een flexibele digitale endoscoop. Op diverse plaatsen worden foto's gemaakt die u een optimaal onafhankelijk beeld geven van de aangetroffen situatie. Indien nodig aangevuld met een microbiologisch laboratorium, die monstername uitvoeren om de aanwezige bacteriën, schimmels en gisten in de lucht vast te stellen. Vervolgens maken wij een rapportage van de gehele inspectie inclusief foto's, voor een duidelijk advies en aanbeveling om uw probleem op te lossen.

Inspectie   Inspectie
Door middel van een endoscoop brengen we de vervuiling in beeld.   Alle aftakkingen van luchtkanaalsystemen van welke afmeting dan ook zijn te bereiken.

Onze offertes, bedrijfsbezoeken, eerste kennismaking en eerste analysering van het probleem zijn geheel vrijblijvend en gratis.

Neem contact met ons op

Vul uw naam in
Ongeldige invoer
Vul uw telefoonnummer in
Vul een juist e-mail adres in
Vul uw vraag of opmerking in
Vanwege de wet AVG moeten we u expliciet vragen om akkoord te gaan met onze privacyverklaring.