Specialist in verantwoord technisch reinigen, renoveren en conserveren van industriële klimaattechnische installaties

Certificering

Veiligheid en aandacht voor elkaar en onze opdrachtgevers staan bij VOS CRC hoog in het vaandel. Wij blijven hier voortdurend aandacht aan schenken en zijn daarom VCA gecertificeerd. Daarnaast zijn wij een milieuvriendelijke koploper in het ontwikkelen van gespecialiseerde apparatuur waarmee zonder toevoeging van chemicaliën of andere agressieve reinigingsproducten perfecte resultaten worden behaald.

VOS CRC investeert voortdurend in opleidingen, cursussen en bijscholing voor het personeel. We voldoen daarnaast aan alle eisen die de voedselveiligheid HACCP, BRC, IFS, GlobalGAP en de voedingsmiddelenindustrie stelt. Bovendien krijgen onze medewerkers de juiste vakopleidingen voor foodreiniging op productieafdelingen. Van alle door ons uitgevoerde werkzaamheden maken wij een certificaat, welke u kunt overleggen bij certificerende audits.

Binnenmilieu:

Na uitvoering van ons reinigings/desinfectie werkzaamheden op uw luchtbehandelingssystemen is het resultaat hiervan onafhankelijk meetbaar en te certificeren volgens het meetroprotocol van de Kring Binnenmilieu Advies. Voorwaarde hierbij is dat er voldaan wordt aan de microbiologische streefwaarden volgens het protocol. Na uitvoering van een reiniging/desinfectie door Vos CRC garanderen wij dit. Deze certificering is optioneel. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

VCA 1ster

Onze offertes, bedrijfsbezoeken, eerste kennismaking en eerste analysering van
het probleem zijn geheel vrijblijvend en gratis.

Neem direct contact op voor meer informatie »