Specialist in verantwoord technisch reinigen, renoveren en conserveren van industriële klimaattechnische installaties

Bedrijfsinformatie

VOS CRC is gespecialiseerd in het milieuvriendelijk technisch reinigen, renoveren en conserveren van industriële klimaat technische installaties. Wij staan garant voor het creëren van een optimaal gezond leef- en werkklimaat op uw kantoor, school, winkel(centrum), ziekenhuis, verzorgingstehuis en in de chemische, petrochemische en food industrie.

De laatste 20 jaar is de markt sterk veranderd. Met name op het gebied van toezicht en controle op veiligheid, voedselcertificeringen (HACCP, BRC, IFS en GlobalGAP), zorg en gebruiksinstellingen zijn de hygiëne- en milieunormen aanzienlijk aangepast.

VOS CRC beschikt over speciaal ontwikkelde reinigingsproducten en technieken voor een effectieve oplossing voor ieder vervuilingsprobleem. We zijn koploper in het ontwikkelen van gespecialiseerde apparatuur die iedere vervuiling effectief te lijf gaat het liefst zonder gebruik te maken van chemicaliën en agressieve reinigingsproducten. Met onze milieuvriendelijke manier van werken maken wij het verschil in onze branche.

VOS CRC levert aan u getraind en gemotiveerd personeel dat gebruik maakt van de meest innovatieve en verantwoorde middelen.

Onze offertes, bedrijfsbezoeken, eerste kennismaking en eerste analysering van
het probleem zijn geheel vrijblijvend en gratis.

Neem direct contact op voor meer informatie »