Bedrijfsinformatie

VOS CRC is gespecialiseerd in het milieuvriendelijk technisch reinigen, renoveren en conserveren van industriële klimaat technische installaties. Wij staan garant voor het creëren van een optimaal gezond leef- en werkklimaat op uw kantoor, school, winkel(centrum), ziekenhuis, verzorgingstehuis en in de chemische, petrochemische en food industrie.

De laatste 20 jaar is de markt sterk veranderd. Met name op het gebied van toezicht en controle op veiligheid, voedselcertificeringen (HACCP, BRC, IFS en GlobalGAP), zorg en gebruiksinstellingen zijn de hygiëne- en milieunormen aanzienlijk aangepast.

VOS CRC beschikt over speciaal ontwikkelde reinigingsproducten en technieken voor een effectieve oplossing voor ieder vervuilingsprobleem. We zijn koploper in het ontwikkelen van gespecialiseerde apparatuur die iedere vervuiling effectief te lijf gaat het liefst zonder gebruik te maken van chemicaliën en agressieve reinigingsproducten. Met onze milieuvriendelijke manier van werken maken wij het verschil in onze branche.

VOS CRC levert aan u getraind en gemotiveerd personeel dat gebruik maakt van de meest innovatieve en verantwoorde middelen.

Onze offertes, bedrijfsbezoeken, eerste kennismaking en eerste analysering van het probleem zijn geheel vrijblijvend en gratis.

Neem contact met ons op

Vul uw naam in
Ongeldige invoer
Vul uw telefoonnummer in
Vul een juist e-mail adres in
Vul uw vraag of opmerking in
Vanwege de wet AVG moeten we u expliciet vragen om akkoord te gaan met onze privacyverklaring.