Specialist in verantwoord technisch reinigen, renoveren en conserveren van industriële klimaattechnische installaties

Historie

Jan Vos, grondlegger van de onderneming, startte op 1 januari 1991 met zijn activiteiten vanuit zijn woonhuis/garage te Veen (Noord-Brabant) onder de naam Vos Cleaning. Destijds niet vermoedend dat dit uit zou groeien tot wat het nu is: een familiebedrijf om trots op te zijn, een speler die meetelt in deze specialistische markt.

Bij de start braken er voor Jan drukke tijden aan. Hij doet dan alles nog alleen, van werkopname tot uitvoering. De vraag uit de markt blijft toenemen en na 1 jaar is het eerste personeelslid een feit.

De steeds groeiende onderneming maakt het in 1994 noodzakelijk het eerste officiële bedrijfspand in Veen te kopen. Deze groei zet zich door en in 2000 maakt Jan Vos de strategische keuze uit te wijken naar een groter bedrijfsgebouw te Waalwijk op het professionele industrieterrein Haven, wat landelijke bekendheid geniet. Het goed geoutilleerde gebouw is ruim opgezet en heeft nog steeds uitbreidingsmogelijkheden voor de toekomst.
 
Vos Cleaning is in hart en nieren een familiebedrijf. Wat voor de klant resulteert in duidelijkheid en vaste contactpersonen. Peter Vos, de middelste zoon van Jan, is werkzaam als projectleider en is hiermee een vast aanspreekpunt bij klanten. Erik Vos, Jan's jongste zoon, is werkzaam als bedrijfsleider en bezoekt ook klanten voor werkopnames.

Onze offertes, bedrijfsbezoeken, eerste kennismaking en eerste analysering van
het probleem zijn geheel vrijblijvend en gratis.

Neem direct contact op voor meer informatie »