Specialist in verantwoord technisch reinigen, renoveren en conserveren van industriële klimaattechnische installaties

Verlageren ventilator- en elektromotoren

Extra service en kostenverlagend

VOS CRC heeft als extra dimensie aan haar dienstenpakket toegevoegd het verlageren van ventilatoren en elektromotoren. Deze werkzaamheden sluiten naadloos aan bij onze revisieactiviteiten. Op het moment dat een installatie- of luchtbehandelingskast wordt gerenoveerd is meestal ook het verlageren actueel.

Kostenverlagend

Als opdrachtgever hoeft u geen derde partij in te schakelen wat kostenverlagend werkt. VOS CRC beschikt over een uitgebreid pakket lagers en toebehoren van diverse fabrikanten. Ook beschikken wij over een uitgebreid equipment om deze werkzaamheden adequaat uit te voeren, zoals laserapparatuur om uit te lijnen. Met diverse lagerleveranciers hebben wij een landelijke dekking met betrekking tot steunpunten en voorraadhouders. Daarom is het mogelijk om op (zeer) korte termijn over de juiste lagers te beschikken. De continuïteit van het productieproces en bedrijfsvoering staan bij ons centraal zodat de installatie weer zo spoedig mogelijk beschikbaar is voor u als gebruiker.

Luchbehandelingskast   Nieuwe lagers
Elektromotoren en ventilatoren draaien in gelagerde assen in o.a. luchtbehandelingskasten.   Versleten lagers worden door VOS CRC vervangen.
14 4 verlageren motoren   14 5 uitlijnen
Is echter de motor versleten dan wordt deze door VOS CRC gereviseerd of vervangen door een nieuwe exemplaar.   Uitlijnen met behulp van laserapparatuur.

Onze offertes, bedrijfsbezoeken, eerste kennismaking en eerste analysering van
het probleem zijn geheel vrijblijvend en gratis.

Neem direct contact op voor meer informatie »