Specialist in verantwoord technisch reinigen, renoveren en conserveren van industriële klimaattechnische installaties
  •  Gratis analyses
  • usp Milieuvriendelijke aanpak
  • usp Gediplomeerde medewerkers
  • usp Complete dienstverlening

Een luchtverdeelslang laten reinigen

Heeft u een luchtverdeelslang in uw pand? Dan is het van belang dat u deze goed schoon houdt. Een luchtverdeelslang (ook wel airsock genoemd) laat u reinigen door VOS CRC (Cleaning, Repair & Care). Verontreinigde luchtverdeelslangen zorgen namelijk voor een ongezond binnenklimaat en dat wilt u uiteraard voorkomen in bijvoorbeeld uw restaurant, sportzaal, zwembad, bibliotheek of productiehal. Vaak worden luchtverdeelslangen onbedoeld gebruikt als filter. Hierdoor gaan bacteriën en schimmels zich vestigen, met een ongezond binnenklimaat als gevolg.

Geavanceerde wastechnieken voor de reiniging van een luchtverdeelslang

Het reinigen van een luchtverdeelslang of luchtzak is niet eenvoudig. Daarom laat u dit aan de professionals van VOS CRC uit Waalwijk over. Wij zijn namelijk in staat om de luchtverdeelslang volledig binnenstebuiten te keren en in een speciale machine te wassen. Onhygiënische bacteriën en schimmels aan de binnenkant van de slang worden zo snel en doeltreffend verwijderd. Na het wassen plaatsen we de slang natuurlijk ook weer terug op de juiste plek, zodat er weer schone en frisse lucht in uw pand wordt verspreid. Naast het reinigen kunnen wij uw luchtverdeelslang ook repareren wanneer er beschadigingen zijn. Denk bijvoorbeeld aan slijtage bij naden en ritsen. Daarnaast staan we ook voor u klaar wanneer u het complete luchtkanaal wilt laten reinigen.

Ontvang meer informatie over onze dienstverlening

Wilt u meer weten over het laten wassen van een airsock of luchtverdeelslang? Of bent u benieuwd waarmee wij u nog meer kunnen helpen? Al uw vragen over onze dienstverlening kunt u stellen door contact op te nemen via het telefoonnummer 0416 692775.

Onze offertes, bedrijfsbezoeken, eerste kennismaking en eerste analysering van
het probleem zijn geheel vrijblijvend en gratis.

Neem direct contact op voor meer informatie »

VOS CRC
Cleaning, Repair and Care

Vijzelweg 4 5145 NK Waalwijk
Industrieterrein Haven nr.: 1511

Tel: 0416 692775
Fax: 0416 69 70 28
E-mail: info@voscleaning.nl

KvK nr. 18127593