Specialist in verantwoord technisch reinigen, renoveren en conserveren van industriële klimaattechnische installaties
  •  Gratis analyses
  • usp Milieuvriendelijke aanpak
  • usp Gediplomeerde medewerkers
  • usp Complete dienstverlening

Het laten reinigen van uw airsock

Voor het laten reinigen van een airsock kunt u terecht bij VOS CRC (Cleaning, Repair & Care)! De verontreiniging van airsocks heeft namelijk een negatief effect op uw binnenklimaat, bijvoorbeeld in uw restaurant, sportzaal, zwembad, bibliotheek of productiehal. Door de airsocks periodiek te laten wassen, gaat u luchtverontreiniging tegen en is een schoon binnenklimaat gegarandeerd. Wij zorgen ervoor dat de kwaliteit van het binnenklimaat gewaarborgd blijft.

Het professioneel laten reinigen van een airsock

Het reinigen van een airsock is geen eenvoudig klusje. U kunt dit het beste aan de professionals van VOS CRC overlaten. Wij zijn namelijk in staat om de airsocks binnenstebuiten in speciale machines te wassen. Zo worden de bacteriën en schimmels, die zich aan de binnenkant hechten, optimaal bestreden. Na het reinigen kunnen we de airsock uiteraard voor u terugplaatsen. De airsock zal dan dankzij het wassen weer schone lucht verspreiden. Voor de hygiëne in uw pand is het van groot belang om airsocks of luchtverdeelslangen periodiek te laten reinigen. VOS CRC adviseert u hier graag over. Tevens repareren wij de luchtverdeelslangen wanneer er beschadigingen zijn aan de naden of ritsen.

Een uitgebreide dienstverlening op het gebied van reinigen

Wist u dat wij meer reinigen dan airsocks alleen? Zo kunt u naast het wassen van een airsock ook op ons rekenen voor het reinigen van:

Elk van deze reinigingen worden nauwkeurig en vakkundig door onze professionals uitgevoerd. Wij doen er alles aan om ervoor te zorgen dat uw bedrijfspand een optimaal binnenklimaat heeft.

Laat uw airsock wassen door een gecertificeerd bedrijf

Wilt u meer weten over het laten reinigen van een airsock door een gecertificeerd bedrijf als VOS CRC? Of bent u benieuwd naar onze andere diensten op het gebied van luchtkanaalreiniging? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en bel naar 0416 692775. Ons team van experts helpt u graag verder!

Onze offertes, bedrijfsbezoeken, eerste kennismaking en eerste analysering van
het probleem zijn geheel vrijblijvend en gratis.

Neem direct contact op voor meer informatie »

VOS CRC
Cleaning, Repair and Care

Vijzelweg 4 5145 NK Waalwijk
Industrieterrein Haven nr.: 1511

Tel: 0416 692775
Fax: 0416 69 70 28
E-mail: info@voscleaning.nl

KvK nr. 18127593