Specialist in verantwoord technisch reinigen, renoveren en conserveren van industriële klimaattechnische installaties
  •  Gratis analyses
  • usp Milieuvriendelijke aanpak
  • usp Gediplomeerde medewerkers
  • usp Complete dienstverlening

Het schoonmaken van ventilatiekanalen

VOS CRC (Cleaning, Repair & Care) heeft zich gespecialiseerd in het schoonmaken van ventilatiekanalen en complete installaties. Bij ons kunt u dan ook terecht voor het (preventief) technisch reinigen, renoveren en conserveren van klimaattechnische installaties. Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van afzuig- en toevoerventilatoren. Deze ventilatoren kunnen wij elektrisch loskoppelen en demonteren. Indien nodig worden ze afgevoerd naar ons bedrijf waar we de ventilatoren verder onder handen nemen.

Door het schoonmaken van ventilatiekanalen voorkomt u uitval van koelsystemen

Voorkom terug- of uitval van uw koelsysteem en ziekte bij uw werknemers door de aanwezige ventilatiekanalen te laten schoonmaken door VOS CRC uit Waalwijk. Wij reinigen kleinschalige systemen, maar ook grote industriële klimaatsystemen. De ventilatiekanalen worden schoongemaakt zonder gebruik van agressieve chemicaliën. Op deze manier ontstaat een veilig en optimaal leef- en werkklimaat. Wij kunnen niet alleen effectief ventilatiekanalen schoonmaken, maar u kunt ook bij ons terecht voor:

Benader ons voor een professionele en verantwoorde reiniging

Onze vakmensen werken te allen tijde op een professionele en verantwoorde manier. Voor het laten schoonmaken van ventilatiekanalen kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zijn bereikbaar via het nummer 0416 692775. Of vul ons contactformulier in.

Onze offertes, bedrijfsbezoeken, eerste kennismaking en eerste analysering van
het probleem zijn geheel vrijblijvend en gratis.

Neem direct contact op voor meer informatie »

VOS CRC
Cleaning, Repair and Care

Vijzelweg 4 5145 NK Waalwijk
Industrieterrein Haven nr.: 1511

Tel: 0416 692775
Fax: 0416 69 70 28
E-mail: info@voscleaning.nl

KvK nr. 18127593