Specialist in verantwoord technisch reinigen, renoveren en conserveren van industriële klimaattechnische installaties
  •  Gratis analyses
  • usp Milieuvriendelijke aanpak
  • usp Gediplomeerde medewerkers
  • usp Complete dienstverlening

Het renoveren van een luchtbehandelingskast

Het laten renoveren van een luchtbehandelingskast is essentieel om de hygiëne in uw pand te waarborgen. VOS CRC (Cleaning, Repair & Care) uit Waalwijk geeft u graag een gedegen advies! Wij analyseren de werking van uw klimaatsysteem en de luchtkwaliteit. Blijkt daaruit dat renovatie van de luchtbehandelingskast nodig is, dan voeren wij deze graag voor u uit.

Renoveren en reinigen van de luchtbehandelingskast

In elk ziekenhuis, verzorgingstehuis en kantoor vormen klimaatkasten de schakel tussen het buiten- en binnenklimaat. Het systeem is echter gevoelig voor microbiologische verontreiniging, wat gezondheidsproblemen kan veroorzaken. Denk hierbij aan problemen als hoofdpijn, huidklachten en geïrriteerde slijmvliezen. Daarom analyseert VOS CRC graag uw klimaatsysteem en kunnen wij, indien nodig, zorgdragen voor het renoveren van een luchtbehandelingskast. Op die manier worden de verontreinigde filters op de juiste wijze afgevoerd en vervangen door schone filters. Na het renoveren van uw luchtbehandelingskast verzorgen wij ook graag de reiniging en desinfectie van uw klimaatinstallatie!

Voorkom gezondheidsproblemen met een renovatie van uw luchtbehandelingskast

Wanneer renovatie nodig is, kunt u het best zo snel mogelijk de luchtbehandelingskast laten renoveren. Zo voorkomt u vervelende problemen op het gebied van gezondheid en hygiëne. Door daarnaast na de renovatie regelmatig de luchtbehandelingskast en de andere onderdelen van uw ventilatiesysteem te laten reinigen, verzekert u uzelf van een schoon en veilig binnenklimaat. Denk daarbij aan het periodiek reinigen van condensors, verdampers en luchtverdeelslangen.

Wat kunnen wij voor u doen?

Wilt u meer weten over het laten renoveren van een luchtbehandelingskast? Het team van VOS CRC komt graag geheel vrijblijvend op locatie om een eerste probleemanalyse uit te voeren. Dan bekijken wij welke stappen ondernomen moeten worden en geven wij u daar professioneel advies over. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of bel voor een luchtkanaalreiniging naar 0416 692775.

Onze offertes, bedrijfsbezoeken, eerste kennismaking en eerste analysering van
het probleem zijn geheel vrijblijvend en gratis.

Neem direct contact op voor meer informatie »

VOS CRC
Cleaning, Repair and Care

Vijzelweg 4 5145 NK Waalwijk
Industrieterrein Haven nr.: 1511

Tel: 0416 692775
Fax: 0416 69 70 28
E-mail: info@voscleaning.nl

KvK nr. 18127593