Specialist in verantwoord technisch reinigen, renoveren en conserveren van industriële klimaattechnische installaties
  •  Gratis analyses
  • usp Milieuvriendelijke aanpak
  • usp Gediplomeerde medewerkers
  • usp Complete dienstverlening

Luchtbehandelingskast reinigen

Heeft u er al wel eens aan gedacht een specialist in te schakelen voor het reinigen en desinfecteren van een luchtbehandelingskast? Dit is noodzakelijk om de hygiëne in een pand te waarborgen. VOS CRC (Cleaning, Repair & Care) geeft u hier graag advies over. Na een analyse van de werking van uw klimaatsysteem en de luchtkwaliteit, gaan we over tot reiniging en desinfectie. Indien nodig renoveren we de kast zelfs voor u!

Besteed het reinigen en desinfecteren van uw luchtbehandelingskast uit aan een specialist

Of u nu in een ziekenhuis werkzaam bent, in een zorginstelling of op kantoor: de luchtbehandelingskast vormt de schakel tussen het buiten- en binnenklimaat. Het systeem is echter gevoelig voor microbiologische verontreiniging, wat gevaar voor de hygiëne en gezondheid kan opleveren. Wanneer u de luchtbehandelingskast niet regelmatig laat schoonmaken, kan dit klachten opleveren als huidproblemen, hoofdpijn en geïrriteerde slijmvliezen. Dit wilt u natuurlijk voorkomen. VOS CRC maakt daarvoor graag een analyse van uw klimaatsysteem. Vervolgens verzorgen we het desinfecteren en reinigen van de luchtbehandelingskast en de eventuele vervanging van elementen die aan vernieuwing toe zijn. Verontreinigde filters worden dan op een correcte en milieuvriendelijke wijze afgevoerd. Na het schoonmaken van de luchtbehandelingskast bent u weer verzekerd van een hygiënisch en veilig binnenklimaat!

Laat uw complete ventilatiesysteem reinigen

Het is niet alleen belangrijk dat u de luchtbehandelingskast regelmatig laat schoonmaken, maar het is ook van belang om de andere onderdelen van uw ventilatiesysteem te laten reinigen en desinfecteren. Daarom gaat onze dienstverlening verder dan het schoonmaken van de luchtbehandelingskast alleen. Zo verzorgen we onder andere ook de reiniging van luchtkanalen en het schoonmaken van verdampers.

Snel en gemakkelijk contact opnemen

Wilt u meer weten over het laten reinigen van een luchtbehandelingskast of uw complete ventilatiesysteem? Het team van VOS CRC komt graag gratis en vrijblijvend bij u langs voor een eerste probleemanalyse. Natuurlijk kunt u ons ook eerst even bellen op 0416 692775 voor meer informatie.

Onze offertes, bedrijfsbezoeken, eerste kennismaking en eerste analysering van
het probleem zijn geheel vrijblijvend en gratis.

Neem direct contact op voor meer informatie »

VOS CRC
Cleaning, Repair and Care

Vijzelweg 4 5145 NK Waalwijk
Industrieterrein Haven nr.: 1511

Tel: 0416 692775
Fax: 0416 69 70 28
E-mail: info@voscleaning.nl

KvK nr. 18127593