Specialist in verantwoord technisch reinigen, renoveren en conserveren van industriële klimaattechnische installaties
  •  Gratis analyses
  •  Milieuvriendelijke aanpak
  •  Gediplomeerde medewerkers
  •  Complete dienstverlening

Reinigen luchtbehandelingskast

Heeft u er al wel eens aan gedacht een specialist in te schakelen voor het reinigen van een luchtbehandelingskast? Dit is noodzakelijk om de hygiëne in een pand te waarborgen. VOS CRC (Cleaning, Repair & Care) geeft u hierover graag een advies. Na een analyse van de werking van uw klimaatsysteem en de luchtkwaliteit, gaan we over tot reiniging en desinfectie. Indien nodig renoveren we de kast voor u!

Specialist regelt het reinigen en desinfecteren van een luchtbehandelingskast

Of u nu in een ziekenhuis werkzaam bent, in een zorginstelling of op kantoor: de luchtbehandelingskast vormt de schakel tussen het buiten- en binnenklimaat. Het systeem is echter gevoelig voor microbiologische verontreiniging, wat gevaar voor de hygiëne en gezondheid kan opleveren. VOS CRC verzorgt daarom graag een analyse van uw klimaatsysteem. Vervolgens verzorgen we het reinigen van de luchtbehandelingskast en de eventuele vervanging van elementen die aan vernieuwing toe zijn. Verontreinigde filters worden dan op correct, milieuvriendelijke wijze afgevoerd. Na het reinigen van de luchtbehandelingskast bent u weer verzekerd van een hygiënisch en veilig binnenklimaat!

Snel en gemakkelijk contact opnemen

Wilt u meer weten over het laten reinigen van een luchtbehandelingskast? Het team van VOS CRC komt graag gratis en vrijblijvend bij u langs voor een eerste probleemanalyse. Natuurlijk kunt u ons ook eerst even bellen op 0416 692775 voor meer informatie.


Onze offertes, bedrijfsbezoeken, eerste kennismaking en eerste analysering van
het probleem zijn geheel vrijblijvend en gratis.

Neem direct contact op voor meer informatie »

VOS CRC
Cleaning, Repair and Care

Vijzelweg 4 5145 NK Waalwijk
Industrieterrein Haven nr.: 1511

Tel: 0416 692775
Fax: 0416 69 70 28
E-mail: info@voscleaning.nlDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK nr. 18127593
Routebeschrijving