Specialist in verantwoord technisch reinigen, renoveren en conserveren van industriële klimaattechnische installaties
  •  Gratis analyses
  • usp Milieuvriendelijke aanpak
  • usp Gediplomeerde medewerkers
  • usp Complete dienstverlening

Een milieuvriendelijke luchtkanaalreiniging

Via een luchtkanaalreiniging creëert VOS CRC (Cleaning, Repair & Care) uit Waalwijk een gezond leef- en werkklimaat. U kunt bij ons terecht vanuit uiteenlopende branches voor het reinigen van uw luchtkanalen. Zowel kleinschalige systemen als grote industriële systemen liggen binnen onze mogelijkheden. Bij onze aanpak op het gebied van kanaalreiniging houden we altijd rekening met het milieu. Hiervoor maken wij gebruik van de laatste ontwikkelingen.

Een luchtkanaalreiniging: wat is dat eigenlijk?

Door middel van luchtkanaalreiniging voorkomt u het Sick Building Syndrome, dat gepaard gaat met klachten als hoofdpijn, huidproblemen en geïrriteerde slijmvliezen. Daarnaast zorgt u voor frisse lucht op kantoor of in de werkplaats. Het grondig reinigen van luchtkanalen is daarom zowel bij kleine bedrijven als grote industrieën van belang. Hiervoor maken we geen gebruik van agressieve chemicaliën, zodat het milieu niet aangetast wordt. Onze werkwijze bij een kanaalreiniging is zeer effectief en zorgvuldig. Indien nodig kunnen wij ventilatiesystemen elektrisch demonteren en meenemen naar onze locatie om deze grondig te reinigen. U kunt naast kanaalreiniging nog diverse andere diensten laten uitvoeren, zoals:

Een kanaalreiniging toepassen: waar is dat belangrijk?

Wij werken aan een beter werkklimaat en willen dat iedereen fris aan de slag kan. Als een luchtkanaal lang niet gereinigd is, stapelen bacteriën zich mogelijk op of wordt de lucht minder goed gereguleerd. Door uw luchtkanalen te reinigen, verhelpt u vele problemen. Wij bieden onze diensten in verschillende branches aan. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan verschillende industrieën, ziekenhuizen en kantoorgebouwen.

Benader ons voor een doeltreffende kanaalreiniging

Onze dienstverlening is erg divers. In de praktijk betekent dit dat u VOS CRC uit Waalwijk het beste kunt inschakelen voor een technische luchtkanaalreiniging. Onze specialisten reinigen met grote regelmaat luchtkanalen en afzuig- en toevoerventilatoren op deskundige wijze. Wij koppelen deze elektrisch los en demonteren deze om vervolgens over te gaan op een grondige luchtkanaalreiniging. Als de problemen zich bij de ventilatoren voordoen, nemen we wij deze mee zodat we ze grondig kunnen reinigen. Neem contact met ons op via 0416 692775 en laat ons doeltreffend uw luchtkanalen reinigen!

Onze offertes, bedrijfsbezoeken, eerste kennismaking en eerste analysering van
het probleem zijn geheel vrijblijvend en gratis.

Neem direct contact op voor meer informatie »

VOS CRC
Cleaning, Repair and Care

Vijzelweg 4 5145 NK Waalwijk
Industrieterrein Haven nr.: 1511

Tel: 0416 692775
Fax: 0416 69 70 28
E-mail: info@voscleaning.nl

KvK nr. 18127593