Specialist in verantwoord technisch reinigen, renoveren en conserveren van industriële klimaattechnische installaties
  •  Gratis analyses
  • usp Milieuvriendelijke aanpak
  • usp Gediplomeerde medewerkers
  • usp Complete dienstverlening

Luchtkanaalreiniging

Door een luchtkanaalreiniging creëert VOS CRC (Cleaning, Repair & Care) een gezond leef- en werkklimaat. U kunt bij ons terecht vanuit uiteenlopende branches voor het reinigen van uw luchtkanalen. Zowel kleinschalige systemen als grote industriële systemen kunnen door ons schoongemaakt worden. Onze aanpak is beter voor het milieu, omdat wij gebruikmaken van de laatste ontwikkelingen. Door middel van luchtkanaalreiniging voorkomt u het Sick Building Syndrome dat gepaard gaat met klachten als hoofdpijn, huidproblemen en geïrriteerde slijmvliezen. Daarnaast zorgt u voor frisse lucht op kantoor of in de werkplaats.

Een luchtkanaalreiniging in Waalwijk: wat is dat eigenlijk?

Het reinigen van luchtkanalen is zowel bij kleine bedrijven als grote industrieën van belang. Hiervoor maken we geen gebruik van agressieve chemicaliën zodat het milieu niet aangetast wordt. Onze werkwijze is zeer effectief en zorgvuldig. Indien nodig kunnen wij ventilatiesystemen elektrisch demonteren en meenemen naar onze locatie om deze grondig te reinigen. U kunt ook bij ons terecht voor andere diensten zoals:

Een kanaalreiniging toepassen: waar is dat belangrijk?

Wij werken aan een beter werkklimaat en willen dat iedereen fris aan de slag kan. Als een luchtkanaal lang niet gereinigd is, kunnen bacteriën zich opstapelen of wordt de lucht minder goed gereguleerd. Door uw luchtkanalen te reinigen, verhelpt u vele problemen. Wij bieden onze diensten in verschillende branches aan:
  • Industrieën
  • Ziekenhuizen
  • Kantoorgebouwen

Neem contact op voor een doeltreffende reiniging

In de praktijk betekent dit dat u VOS CRC het beste kunt inschakelen voor een luchtkanaalreiniging. Wij zijn specialist en reinigen met grote regelmaat luchtkanalen en afzuig- en toevoerventilatoren. Wij koppelen deze elektrisch los en demonteren deze om vervolgens over te gaan op een grondige luchtkanaalreiniging. Als de problemen zich bij de ventilatoren voordoen, nemen we wij deze mee zodat we ze grondig kunnen reinigen. Neem contact op via 0416 692775 en laat ons doeltreffend uw luchtkanalen reinigen!

Onze offertes, bedrijfsbezoeken, eerste kennismaking en eerste analysering van
het probleem zijn geheel vrijblijvend en gratis.

Neem direct contact op voor meer informatie »

VOS CRC
Cleaning, Repair and Care

Vijzelweg 4 5145 NK Waalwijk
Industrieterrein Haven nr.: 1511

Tel: 0416 692775
Fax: 0416 69 70 28
E-mail: info@voscleaning.nl Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK nr. 18127593
Routebeschrijving