Specialist in verantwoord technisch reinigen, renoveren en conserveren van industriële klimaattechnische installaties
  •  Gratis analyses
  •  Milieuvriendelijke aanpak
  •  Gediplomeerde medewerkers
  •  Complete dienstverlening

Reinigen luchtkanalen

Het periodiek laten reinigen van luchtkanalen in uw pand is noodzakelijk om een gezond en fris binnenklimaat te waarborgen. VOS CRC (Cleaning, Repair & Care) voorziet u graag van een gedegen advies. Zo kunnen we samen voorkomen dat de medewerkers in of bewoners van uw pand last krijgen van klachten door luchtverontreiniging.

Schone lucht door het reinigen van de luchtkanalen in uw pand

In ziekenhuizen, zorginstellingen en kantoren zorgen luchtkanalen voor de verspreiding van schone lucht. Als deze kanalen verontreinigd zijn, kan dat allerlei klachten opleveren, zoals hoofdpijn, huidklachten of geïrriteerde slijmvliezen. Het reinigen van de luchtkanalen is dan de oplossing. VOS CRC verzorgt dit graag voor u! Wij beschikken over geavanceerde technische middelen voor het reinigen van luchtkanalen. Wanneer u kiest voor het periodiek laten reinigen van luchtkanalen, bent u te allen tijde verzekerd van een hygiënisch en veilig binnenklimaat.

Probleemanalyse: gratis en vrijblijvend

Wilt u meer weten over het laten reinigen van de luchtkanalen in uw pand? Het team van VOS CRC komt graag gratis en vrijblijvend bij u langs voor een eerste probleemanalyse. Heeft u vragen aan VOS CRC? Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie of een afspraak. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 0416 692775.


Onze offertes, bedrijfsbezoeken, eerste kennismaking en eerste analysering van
het probleem zijn geheel vrijblijvend en gratis.

Neem direct contact op voor meer informatie »

VOS CRC
Cleaning, Repair and Care

Vijzelweg 4 5145 NK Waalwijk
Industrieterrein Haven nr.: 1511

Tel: 0416 692775
Fax: 0416 69 70 28
E-mail: info@voscleaning.nlDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK nr. 18127593
Routebeschrijving