Specialist in verantwoord technisch reinigen, renoveren en conserveren van industriële klimaattechnische installaties
  •  Gratis analyses
  • usp Milieuvriendelijke aanpak
  • usp Gediplomeerde medewerkers
  • usp Complete dienstverlening

Het reinigen van uw verdamper

Voor het technisch laten reinigen van een industriële verdamper kunt u terecht bij VOS CRC (Cleaning, Repair & Care)! Wij hebben ons gespecialiseerd in het milieuvriendelijk technisch reinigen, renoveren en conserveren van industriële klimaattechnische installaties. Zo creëren wij een gezond leef- en werkklimaat, bijvoorbeeld op kantoor, in uw winkel(centrum), op school, in een gezondheidszorginstelling en in de (petro)chemische- en voedselindustrie.

Een gezond klimaat in uw pand door het reinigen van een verdamper

Door regelmatig te zorgen voor het reinigen van een verdamper, bent u verzekerd van een gezond klimaat in uw pand. Verdampers zijn, net als luchtkoelers, namelijk vaak gevuld met omgevingsvuil, waardoor schimmels en bacteriën zich vlug vermenigvuldigen. Dat kan negatieve gevolgen hebben voor de luchtkwaliteit en de koelfunctie van de verdamper. VOS CRC adviseert daarom om het schoonmaken van een verdamper elk jaar te laten plaatsvinden. Ons ervaren team doet dit graag voor u. Alle onderdelen, zoals lekbakken en ventilatoren, worden gedemonteerd om het schoonmaken van uw verdamper zo optimaal mogelijk te kunnen uitvoeren. Technisch reinigen van een verdamper voorkomt lekkages vanwege dichtslibben van lekbakken en leidingen. Een verdamper die u heeft laten schoonmaken door onze specialisten, is bovendien in staat om met minder inspanning de gewenste temperatuur te bereiken.

Laat ons u helpen

Wilt u meer weten over het laten reinigen van een verdamper door het ervaren team van VOS CRC uit Waalwijk? Neem dan gerust contact met ons op! Bel naar 0416 692775 en stel al uw vragen omtrent het schoonmaken van een verdamper aan onze ervaren en vakkundige medewerkers. Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor andere reinigingsdiensten, zoals voor het schoonmaken van uw ventilatiekanalen en het reinigen van uw luchtverdeelslang.

Onze offertes, bedrijfsbezoeken, eerste kennismaking en eerste analysering van
het probleem zijn geheel vrijblijvend en gratis.

Neem direct contact op voor meer informatie »

VOS CRC
Cleaning, Repair and Care

Vijzelweg 4 5145 NK Waalwijk
Industrieterrein Haven nr.: 1511

Tel: 0416 692775
Fax: 0416 69 70 28
E-mail: info@voscleaning.nl

KvK nr. 18127593