Specialist in verantwoord technisch reinigen, renoveren en conserveren van industriële klimaattechnische installaties
  •  Gratis analyses
  • usp Milieuvriendelijke aanpak
  • usp Gediplomeerde medewerkers
  • usp Complete dienstverlening

Uw luchtkoeler deskundig laten reinigen

Wilt u uw luchtkoeler laten reinigen door een specialist? Wij zijn hét adres voor het reinigen van klimaattechnische installaties. VOS CRC (Cleaning, Repair & Care) zorgt ervoor dat uw installaties op milieuvriendelijke wijze worden gereinigd. Dankzij onze service wordt uw luchtkoeler schoon en is frisse lucht op uw kantoor of werkplaats gegarandeerd.

Uw luchtkoeler reinigen verlengt de levensduur van de installatie

Ons reinigingsbedrijf is gevestigd in Waalwijk en van hieruit bieden wij onze diensten aan in het hele land. Voor het reinigen van uw luchtkoeler zit u goed bij ons. Een grondige reiniging van uw luchtbehandelingskast verlengt de levensduur van deze installatie. Een vervuilde luchtkoeler verliest namelijk aan capaciteit en kan ook voor slijtage van de koeler zorgen. De verdamper van de luchtkoeler reinigen is een oplossing, maar het beste laat u de gehele luchtkoeler door onze experts onder handen nemen. Tevens geven wij u advies hoe u uw luchtkoeler zo schoon mogelijk houdt. Naast luchtkoelers zijn wij bovendien ook gespecialiseerd in andere klimaattechnische installaties. Ook voor het reinigen van uw inductie-unit of andere installaties schakelt u ons in.

Stel uw vragen aan ons

Met een schone luchtkoeler voorkomt u verontreiniging van de lucht in uw pand. Bent u nieuwsgierig wat wij voor u kunnen betekenen op het gebied van luchtkanaalreiniging? Neem dan contact met ons op. Onze deskundige medewerkers vertellen u graag alles over het reinigen van uw luchtkoeler en onze andere werkzaamheden. Stel uw vragen gerust door te bellen naar 0416 692775.

Onze offertes, bedrijfsbezoeken, eerste kennismaking en eerste analysering van
het probleem zijn geheel vrijblijvend en gratis.

Neem direct contact op voor meer informatie »

VOS CRC
Cleaning, Repair and Care

Vijzelweg 4 5145 NK Waalwijk
Industrieterrein Haven nr.: 1511

Tel: 0416 692775
Fax: 0416 69 70 28
E-mail: info@voscleaning.nl

KvK nr. 18127593