Specialist in verantwoord technisch reinigen, renoveren en conserveren van industriële klimaattechnische installaties
  •  Gratis analyses
  • usp Milieuvriendelijke aanpak
  • usp Gediplomeerde medewerkers
  • usp Complete dienstverlening

Uw condensor laten reinigen

Een condensor laat u professioneel en milieuvriendelijk reinigen door VOS CRC (Cleaning, Repair & Care). Wij hebben ons gespecialiseerd in het verantwoord technisch reinigen, renoveren en conserveren van industriële klimaattechnische installaties. Bij ons bedrijf in Waalwijk kunt u terecht voor een deskundige en milieuvriendelijke werkwijze én voor advies op maat.

Uw condensor laten reinigen voorkomt uitval van het koelsysteem

Voorkom terug- of uitval van uw koelsysteem door de condensor optimaal technisch te laten reinigen door VOS CRC uit Waalwijk. Wij verzorgen de reiniging van lucht- en watergekoelde condensors. Dankzij onze milieuvriendelijke werkwijze zonder chemicaliën en agressieve reinigingsproducten, garanderen wij een veilige en optimale doorstroom. Bovendien beschermen wij de lamellen van luchtgekoelde condensors met een preventieve coating voor langdurige bescherming. Niet alleen reinigen en beschermen wij uw condensor in onze werkplaats in Waalwijkmaar ook voor de volgende diensten kunt u bij ons terecht:

 

Neem direct contact met ons op

Wilt u een condensor laten reinigen, maar wilt u eerst meer informatie over onze werkwijze? Neem dan direct contact met ons op. Wij beantwoorden graag uw vragen over luchtkanaalreiniging en zorgen dat u zo snel mogelijk geholpen wordt. U bereikt ons via het telefoonnummer 0416 692775.

Onze offertes, bedrijfsbezoeken, eerste kennismaking en eerste analysering van
het probleem zijn geheel vrijblijvend en gratis.

Neem direct contact op voor meer informatie »

VOS CRC
Cleaning, Repair and Care

Vijzelweg 4 5145 NK Waalwijk
Industrieterrein Haven nr.: 1511

Tel: 0416 692775
Fax: 0416 69 70 28
E-mail: info@voscleaning.nl

KvK nr. 18127593