Specialist in verantwoord technisch reinigen, renoveren en conserveren van industriële klimaattechnische installaties
  •  Gratis analyses
  •  Milieuvriendelijke aanpak
  •  Gediplomeerde medewerkers
  •  Complete dienstverlening

Reinigen verdampers

Wilt u een specialist inschakelen voor het periodiek technisch laten reinigen van industriële verdampers? Dan kunt u terecht bij het ervaren team van VOS CRC (Cleaning, Repair & Care)! VOS CRC is uw specialist in de milieuvriendelijke technische reiniging, renovatie en conservering van industriële klimaattechnische installaties. Op deze manier realiseren wij een gezond leef- en werkklimaat voor iedereen.

Schone lucht door het reinigen van uw verdampers

VOS CRC werkt voor een brede klantenkring. Wij verzorgen de reiniging en reparatie van klimaatsystemen voor bijvoorbeeld:

  • Kantoren;
  • Winkels en winkelcentra;
  • Scholen;
  • Ziekenhuizen en verzorgingstehuizen;
  • De (petro)chemische en voedselindustrie.

Wanneer u kiest voor het periodiek laten reinigen van verdampers, bent u verzekerd van een gezond leef- en werkklimaat in uw pand. Verdampers van klimaatinstallaties zijn van binnen namelijk vaak gevuld met omgevingsvuil. Schimmels en bacteriën krijgen hierdoor de vrije ruimte, wat negatieve gevolgen kan hebben voor de luchtkwaliteit en de koelfunctie van de verdampers. Om die reden adviseert VOS CRC u om het reinigen van verdampers elk jaar te laten plaatsvinden. Uiteraard doet ons gemotiveerde team dit graag voor u. Bij de reiniging worden de diverse onderdelen, zoals lekbakken en ventilatoren, gedemonteerd, zodat wij het reinigen van de verdampers zo optimaal kunnen uitvoeren!

Besparing op energiekosten

Wist u dat het laten reinigen van uw verdampers een positief effect heeft op uw energiekosten? Wij vertellen u er graag meer over. Neem contact op met VOS CRC door te bellen naar 0416 692775.


Onze offertes, bedrijfsbezoeken, eerste kennismaking en eerste analysering van
het probleem zijn geheel vrijblijvend en gratis.

Neem direct contact op voor meer informatie »

VOS CRC
Cleaning, Repair and Care

Vijzelweg 4 5145 NK Waalwijk
Industrieterrein Haven nr.: 1511

Tel: 0416 692775
Fax: 0416 69 70 28
E-mail: info@voscleaning.nlDit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

KvK nr. 18127593
Routebeschrijving